Renginiai

Ikimokyklinio ugdymo skyriaus renginiai

 

 Šventinis rytmetis „ Rudenėlis ir aš“

   Visi darželio vaikai ir auklėtojos lapkričio 8 dieną susirinko į šventinį rytmetį „ Rudenėlis ir aš“. Prisiminė, kuo ypatingas ruduo. Pasidžiaugė derliumi, įvardindami jo teikiamas sodo ir daržo gėrybes. Dėdė Rudenėlis klausėsi vaikų eilėraštukų, mynė mįsles. Priešmokyklinės grupės vaikai inscenizavo pasaką „Ropė“. Kartu su Tetule žaidė žaidimus. Išlydėję Dėdę Rudenėlį,, vaišinomės tėvelių paruoštais patiekalais iš daržovių ir vaisių.

Išvyka į Ukmergę

 Vyresnieji darželio vaikai lapkričio 19 dieną vyko į Ukmergę.Vlado Šlaito viešojoje bibliotekoje grožėjosi vaškinėmis pasakų veikėjų figūromis, atkeliavusiomis net iš Sankt Peterburgo. Tarsi patys pateko į pasaką...Iš bibliotekos keliavo į Ukmergės kraštotyros muziejų. Edukacinės pamokėlės „Molio šalis“ metu sužinojo, kad viena seniausių taikomosios dailės šakų – keramika. Klausėsi apie jos kilmę, gaminimo ir degimo būdus. Smagiausia buvo patiems nusilipdyti norimą kūrinėlį. 

Lietuvos kariuomenės diena 

Priešmokyklinės grupės vaikai lapkričio 22 dieną pagerbė žuvusius už Lietuvos laisvę ir nepriklausomybę. Aplankę savanorių kapus uždegė žvakeles.

Priešmokyklinio ugdymo pedagogė Janina Jurenkovienė

 

 

Grįžti į ankstenį